Talous- ja kiinteistöhallinto 
– asiakkaan parhaaksi

Hyvin ja ajallaan tehty kirjanpito on yksi menestyvän yritystoiminnan peruspilareita. Sen perusteella yrittäjä voi luottavaisin mielin analysoida ja suunnitella toimintaansa.

Kirjanpitopalveluumme kuuluvat perinteinen ja sähköinen kirjanpito sisältäen kuukausikohtaiset tulos- ja taseraportit sekä välitilinpäätökset, tilinpäätökset ja muut yritystoimintaan tarvittavat laskelmat ja raportit.

Työlainsäädännön ja työehtosopimusten monipuolinen osaaminen takaa hyvin toimivan ja tarkan palkanlaskennan.

Palkanlaskijamme hoitavat tunti- ja kuukausi- ym. palkansaajien palkkojen laskemisen tarkasti sekä aina sovittuun aikaan. Lisäksi hoidamme kaikki palkanlaskentaan liittyvät ilmoitukset ja laskelmat.

Verolaskelmat kuuluvat yrityksen arkipäivään. Väärin lasketut tai maksetut verot saattavat johtaa ikäviin seurauksiin ja lisäkustannuksiin yritykselle.

Me hoidamme asiantuntemuksella kaikki verotukseen liittyvät asiat. Verosuunnitelman avulla autamme yritystä ja yrittäjää.

Yrittäjällä on yritystoiminnassa monenlaisia haasteita. Mikä on yritykseni tila tänään? Minkälaiseksi haluan yritykseni kehittyvän? Yritysneuvojamme avulla saat tiedot yrityksesi tilasta ja sen kehitystarpeista ja mahdollisuuksista.

Autamme mm. hinnoittelu- ja kannattavuuslaskelmien, investointi- ja rahoituslaskelmien, kauppakirjojen, yrityksen arvonmääritysten, yritysostojen sekä kauppakirjojen teossa. Yrityksen päämääränä täytyy olla kehittyminen ja menestyminen.

Isännöitsijämme vastaa sopimuksen mukaan kiinteistön asioista ja vastuiden hoidosta asianmukaisella tavalla.

Tehtäviin voi kuulua taloudellisia tehtäviä kuten kirjanpito, reskontra, laskujen maksaminen ja viranomaisraportoinnit. Isännöitsijä hoitaa myös esim. kokousjärjestelyt, erilaiset seurannat, isännöintitodistukset sekä valvoo kiinteistönhoidon, -palvelun ja -korjauksen toimivuutta.

Kun olet perustamassa yritystä, autamme sinua liikeidean arvioinnissa, yritysmuodon valinnassa, rahoitus- ja kannattavuuslaskelmien teossa sekä monessa muussa yrityksen perustamiseen liittyvässä asiassa. Yrityksen rekisteröinnin kaupparekisteriin ja ilmoitukset veroviranoimaisille hoidamme puolestasi.
Procountorin sähköisellä kokonaisratkaisulla voit siirtää yrityksen taloushallinnon täysin nettiin. Yrittäjän työtaakka pienenee kun yrityksen kaikki tieto löytyy samasta paikasta ja pääset siihen käsiksi missä tahansa oletkin. Myös yhteistyö tilitoimiston kanssa helpottuu ja nopeutuu, kun tiedonvaihto tapahtuu sähköisesti.

Lue lisää Procountorista.